Databehandling

Når du køber et produkt i vores webshop, angiver du en række personoplysninger, herunder:

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mail
  • Dit telefonnummer

Disse personoplysninger behandler vi både i forbindelse med registrering og ekspedering af din ordre. Oplysningerne er nødvendige for fuldførelsen af dine ordrer og opbevares i en periode på 5 år for at overholde dansk regnskabslov. Herefter bliver oplysningerne slettet.  

Datasikkerhed

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende dansk og europæisk lovgivning, herunder databeskyttelsesloven og persondataforordningen.

Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, som de er indsamlet til. Så snart ovenstående formål er opfyldt eller ikke længere er relevant, vil dine oplysninger blive slettet.
Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle oplysninger, blandt andet i vores webshop.

Oplysning, indsigelse, sletning og dataportabilitet

Du kan til enhver tid henvende dig til os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi har opbevaret. Du skal rette henvendelse til:  

EasyMX ApS
Baggeskærvej 6
7400 Herning
Tlf: 97 14 97 77
E-mail: [email protected]

Ved fejl i vores oplysninger, kan du altid få dem rettet, ligesom du altid har ret til at få dine personoplysninger udleveret. Ved fejlretning eller dataportabilitet, beder vi dig også rette henvendelse på førnævnte e-mail.

Ønsker du at vi sletter dine personoplysninger eller en begrænset opbevaring, beder vi dig også sende anmodninger til førnævnte e-mail.

Hvis du ønsker at klage over EasyMX ApS behandling af dine personoplysninger, skal du rette henvendelse til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: [email protected]

Cookies

Når du besøger vores webshop, gemmes der cookies på din computer. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Stort set alle websites anvender cookies. De ligger på din egen computer som en hjælp til dig selv, idet de bruges til, at du nemt kan finde de websteder, hvor du har været, igen.

Oftest hjælper den med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies og slette eksisterende cookies fra din harddisk. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du nægter cookies, kan der være funktionaliteter som ikke virker.

Vi registrerer automatisk login- og log ud- tidspunkter, IP-adresse samt data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider. Disse oplysninger bliver ikke sammensat med navn og mail.

Desuden bruger klinikdaretocareshop.dk bl.a. værktøjet Google Analytics, der hjælper med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af hjemmesiden. 

Ændringer

Vi er til enhver tid i vores gode ret til at ændre handelsbetingelserne uden forudgående information herom.

 

Lov og værneting

Når du handler hos os på vores danske side, indgås aftalen på dansk. Aftaler kan kun indgås med personer, der er fyldt 18 år. Såfremt du er under 18 år, kan aftalen alene indgås af forældre eller andre myndige personer, som kan handle på vedkommendes vegne.

Enhver aftale indgås ved dansk lov. Værnepligten foregår via voldgiftsretten i Danmark. 

 

Din vare blev tilføjet til kurven

Du bestiller mere end vi har på lager. Mængden er justeret